Powis Mural
15846
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15846,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Powis Mural

Category
Murals

 

The 51 sq/m gable end wall at Powis Gardens W10 was a target for graffiti and flytipping. Urban Eye and Clydesdale House Resident Association teamed up to organise design workshops with young residents on the Estate to develop artwork for the wall. A durable artist’s exterior grade paint was used for the mural, each colour specially mixed to the required tint and quantity. The resulting mural proved popular with local residents although a part of it has now been overpainted.

 

Project funding was provided by Community Chest.

Photographs (2006) by Miles Watson